Welkom

Hier kan je de foto's per dagdeel bekijken. Heb je problemen om een bestelling te plaatsen, via deze link krijg je een instructiefilm te zien, zo wordt meteen alles duidelijk!!

reportage familie Meersman

Deze familie ken ik al heel lang, niet de ganse familie, maar wel de mama en papa. Als huwelijksfotograaf legde ik hun mooie dag vast. Een reden te meer om mij nu ook in te schakelen voor hun reportage familie zodat ik ook Fien & staf kon leren kennen. Vooraf had ik hen duidelijk uitgelegd wat een day-in-the-life shoot inhoudt: zij waren er helemaal voor te vinden!

reportage familie

Reportage familie start thuis

’s Morgens trof ik mama en de kids aan terwijl ze nog aan het ontbijten waren. De kinderen waren me scherp in het oog aan het houden. Ik denk dat ze eventjes tijd nodig hadden om te wennen aan de fotograaf in hun keuken. Terwijl mama alvast haar dagelijkse huishouden aanvatte, kwam ook papa iets later ten tonele. Terwijl wij een tasje verrukkelijk koffie aangeboden kregen, was Fien al flink aan het spelen en Staf zijn laatste hap aan het binnenspelen.
Nadien doken we de badkamer in en zag ik hoe flink Fien haar tanden poetste. De pyama werden ingeruild voor dagelijkse kleren, haartjes op en top gemaakt. Klaar om te vertrekken.

familiereportagefotoshoot kinderenday in the lifefotosessie kiinderen

De Ster Sint-Niklaas als uitstap

Als gezinsuitstap werd De Ster gekozen: een mooie locatie in hartje Waasland. Met zijn grote zwem- en visvijver, kinderboerderij en mega-speeltuin, een droom voor elk kind.
De fietsen van de kids waren gelukkig mee, want een wandeling rond de grote vijver is geen sinecure voor korte beentjes. Na een ritje doorheen het bos en dierenpark kon het jonge geweld zich nog uitleven op de trampolines om uiteindelijk te vertrekken richting speeltuin. Doorheen tunnels kruipen, met zand spelen, in netten klimmen. Alles kan en mag daar. Ook ik kon me als een klein kind uitleven, maar dan wel volop genietend van elke mogelijkheid die zich voordeed om er een prachtige reportage familie van te maken.

foto familiefotoshoot gezinspontane fotoshootspelende kinderenfamilie fotospelende kinderenfotoshoot gezinfotoshoot gezinreportage familie

Op de middag werd er nog met het ganse gezin geluncht in de plaatselijke brasserie. Ik zag dat het een prachtig gezin was met welopgevoede kinderen. Doe zo verder Femke & Kurt!

lunch familie

Menu