kinderen fotoreportage op acryl

Zeker voor het uitvergroten van kinderen fotoreportage is Acrylic een bijzonder dankbaar materiaal. De strakke en eigentijdse look van een uitvergrote foto op Acryl past immers beslist bij de stijl van je interieur.

Je kinderen fotoreportage laten uitvergroten op acrylplaat

Heb je Posi-Tief ingeschakeld voor je kinderen fotoreportage  te fotograferen, dan heb je een verzameling van prachtige foto’s waaruit we er een of enkele kunnen uitkiezen om te verwerken in grote acryl muurfoto’s.

Hetzelfde geldt uiteraard voor je day-in-the-life reportage, want ook je favoriete foto kan je laten uitvergroten als trendy fotokader. Je hebt hiervoor keuze uit heel wat afwerkingen en materialen. De acrylfoto is absoluut de juiste keuze als je houdt van strak en trendy.

Na de kinderen fotoreportage bezorgen we je eerst een persoonlijke log-in voor onze website. Daar kan je alle gemaakte beelden bekijken en er de strafste uitkiezen om op Acryl te zetten. We gaan de uitverkoren foto’s eerst bewerken in ons fotolabo zodat we ze haarscherp, geoptimaliseerd en in hoge resolutie kunnen afdrukken. Die printen we dan zorgvuldig op de acrylplaat en zo heb je een netjes afgewerkte fotokader voor in je interieur.

De acrylfoto wordt altijd geleverd met afstandhoudertjes zodat de foto op een enkele centimeters van de wand hangt.

Door je kinderen fotoreportage te verwerken in een acrylkader heb je strakke en tijdloze decoratie die zeker past bij de eigentijdse look van je interieur thuis!

Mag het nog iets specialer?

Je favoriete foto laten uitvergroten op Acrylplaat levert sowieso al een bijzonder interieur item op. Ook kan je je fotokader nog origineler maken door te kiezen voor een bijzonder kleureneffect. Je kan je foto namelijk laten afdrukken in haarscherpe kwaliteit zoals die is of je kiest voor 2 bijzondere witeffecten.

Standaard foto

Bij deze optie worden er geen speciale effecten op de kleuren toegepast. Die worden realistisch afgedrukt zoals ze zijn en dat in de hoogst mogelijke resolutie voor een haarscherp beeld.

Volledig wit met extra witaccenten

Je lievelingsfoto wordt op een witte achtergrond en met een witte schijn afgedrukt. Dat geeft op zich al een bijzonder resultaat. We gaan ook de witte delen in de foto nog eens extra benadrukken waardoor ze nog meer de aandacht trekken. Je kinderen fotoreportage ziet er zo nog witter dan wit uit. Ook de rand van je kader krijgt een witte achtergrond mee.

Zonder wit

We kunnen ook bewust de witte kleur NIET mee afdrukken. De witte delen worden dus transparant waardoor de kleur van de muur waartegen je de acryl fotokader plaatst, erdoorheen schemert. Daarvoor kies je best een bleke of witte muur uit om maximaal effect te garanderen. Deze optie is echt iets voor mensen die van creativiteit en originaliteit houden, want deze foto wil iedereen van dichterbij gaan bestuderen.

Je kinderen fotoreportage op Acryl ziet er zo uit:

• Een acrylfoto kan in verschillende formaten worden geleverd.
• Je muurdecoratie bestaat uit een acrylplaat van 5 mm waarop de foto wordt geprint.
• Je kan de acrylplaat makkelijk onderhouden door te reinigen met een licht vochtige doek.
• Afstandhoudertjes waardoor je fotokader enkele centimeters van de muur verwijderd is, zijn inbegrepen.
Bekijk enkele voorbeelden op deze website en ontdek het hedendaagse en hippe accent dat een acrylfoto voor je kinderen fotoreportage kan bieden.

Menu