gezinsshoot in harmonie met de Duo Collectie

Nadat je gezinsshoot vastgelegd werd door Posi-Tief, worden de foto’s gekozen om bvb in de Duo Collectie te vereeuwigen. De Duo Collectie is een album in een bijpassende box, volledig in harmonie gepresenteerd.

Je gezinsshoot harmonieus gepresenteerd in de Duo Collectie.

De collectie is beschikbaar in 3 formaten. De grootste is 30 x 30 cm. Na de shoot wordt er een selectie gemaakt van de beste foto’s. Elk beeld wordt zorgvuldig uitgekozen en nabewerkt. Nadien kan jij je favorieten uitkiezen. Deze beelden zijn dan de basis voor de Duo Collectie. Het resultaat wordt een uniek aandenken, waar ook je kinderen en kleinkinderen van zullen houden!

Tijdens de gezinsshoot neem ik speelse en pure beelden. Je mag die emotionele beelden nadien verwachten in je Duo Collection boek. Bovendien zullen we samen vooraf uitkiezen welke beelden het mooist tot hun recht komen en hoe deze in een gepaste compositie in het album passen.

Je kan dit alles thuis doen als de kids aan het slapen zijn: de beelden kan je online raadplegen en met enkele klikken worden je voorkeuren rechtstreeks aan mij doorgestuurd.

Ook de volledige afwerking van je boek kies je mee. De verschillende keuzes van papiersoorten en ook de kaften zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De cover van het album wordt voozien van een diepdruk. Ook de luxueuze houten box waarin je je album zal opbergen, wordt voorzien we van dezelfde diepdruk, zodat alles mooi in harmonie is!

In de Duo Collectie komen de foto’s van jullie Posi-Tieve gezinsshoot écht tot hun recht! Je zal er terecht fier op zijn!

De Duo Collection samengevat:

  • 3 verschillende formaten mogelijk: 20 x 20 cm, 30 x 20 cm, en 30 x 30 cm
  • 2 verschillende kleuren
  • diepdruk zowel op cover van het album als op de bijhorende box
  • ook je fotopapier kies je zelf: Lustre gevernist, zijdepapier of Metallic blinkend gelamineerd
Menu