fotoshoot kinderen op standalone

Een uitvergroting in een kader cadeau geven aan de meter en peter van je fotoshoot kinderen, of voor de grootouders, is misschien minder interessant. Waar moeten ze die nog hangen en past jouw keuze wel in hun interieur? Maar je favoriete fotoshoot van de kinderen in een trendy bureauaccessoire verwerken bijvoorbeeld, is dan weer wél een goed idee.

En verplaats je fotoshoot kinderen zo vaak je wil!

De ontvanger van het presentje beslist namelijk zelf waar de fotoshoot van de kinderen een plekje krijgt. De Stand-Alone kan je namelijk perfect op je bureau kwijt. Ook past hij op je nachtkastje of in de vitrinekast en je verplaatst hem zo vaak je wil.

De fijne afwerking van dit fotoaccessoire zal de ontvanger van je presentje vast charmeren en wie krijgt er nu als peter of meter niet graag een mooie herinnering? Of is een prachtige foto van de fotoshoot van de kinderen geen origineel idee als cadeau voor je partner? De Stand-Alone is natuurlijk ook een leuk hebbeding voor jezelf, want zo heb je je dierbaren altijd dicht in de buurt.

Posi-Tief zorgt dus niet enkel voor je fotoshoot kinderen, maar verwerkt ze ook tot originele fotopresentjes voor de doopmeter en –peter! Als de Stand-Alone je al aanspreekt als fotocadeautje, is ook de Deskblok het bekijken waard. En waarom bijvoorbeeld niet een Stand-Alone aan de meter schenken en een Deskblok aan de peter?

Handige weetjes over Stand-Alone

  • De foto wordt zorgvuldig op een acrylplaat van 5 mm dikte geprint. Daardoor kan je de Stand-Alone makkelijk afstoffen of reinigen met een vochtige doek zonder de foto te schenden.
  • De Stand-Alone is fijn afgewerkt met afgeronde hoeken.
  • Steeds met bijpassend staafje zodat de Stand-Alone op zichzelf staat.
  • opgelet: niet reinigen met chemicaliën, enkel met een vochtige doek!
Menu