fotoshoot gezin in een Hippie Chic album

De Hippie Chic collectie is de nieuwe aanwinst bij Posi-Tief fotografie. Voor je fotoshoot gezin worden de digitale beelden voor eeuwig bewaard. Daarom werken we steeds met een album formule. De Hippie Chic boeken zijn leuk, origineel en kleurrijk!

De beelden van je fotoshoot gezin verdienen een mooie afwerking in een leuk en stijlvol album.

De collectie is beschikbaar in 5 formaten. De grootste is 30 x 40 cm groot. De foto’s worden steeds beeld per beeld zorgvuldig uitgekozen. Nadien kies jij je favorieten zodat die beelden verwerkt worden in de Hippy Chic Collectie. Het resultaat wordt een fantastische herinnering, waar ook je nageslacht van zal houden!

Zoals je wel weet neem ik tijdens de fotoshoot gezin speelse en pure beelden. Je mag die prachtige beelden vol emotie nadien verwachten in je Hippie Chic boek. Bovendien zullen we samen uitkiezen welke beelden het mooist tot hun recht komen en hoeze in een gepaste compositie in het album passen.

Je kan eenvoudigweg thuis doen als de kids in in bed liggen: de beelden staan immers online en met enkele klikken worden je voorkeuren rechtstreeks aan mij overgemaakt.

De volledige afwerking van je boek bepaal je helemaal mee. Je hebt de keuze tussen verschillende papiersoorten en ook de kaften zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dee cover van het album wordt voozien van een monogram in diepdruk en als jullie dat wensen ook een datum. Ook de luxueuze houten box waarin je je album zal opbergen, wordt voorzien we van hetzelfde monogram!

In het Hippie Chic boekje komen de foto’s van jullie Posi-Tieve fotoreportages pas écht tot hun recht! Je zal er terecht fier op zijn!

De Hippie Chic Collection samengevat:

  • 5 verschillende formaten mogelijk: 20 x 20 cm, 25 x 25 cm, 30 x 30 cm, 25 x 30 cm en 30 x 40 cm
  • maar liefst 14 verschillende trendy kleuren
  • keuze uit 14 verschillende UV-prints op de cover
  • ook je fotopapier kies je zelf: Lustre gevernist, zijdepapier of Metallic blinkend gelamineerd
Menu