fotoshoot familie in de Boutique Book

De beelden van je fotoshoot familie verdienen een mooie afwerking in een leuk en stijlvol album.

De Boutique Book is een exclusieve fotoalbum bij Posi-Tief Fotografie. Voor je fotoshoot familie wil je vast niet dat de digitale beelden ergens op een computer staan. Of nog erger: mogelijks op termijn verloren gaan. Daarom werken we steeds met een album formule. De Boutique Collectie is sober en stijlvol!

De Boutique Book is enkel beschikbaar in formaat 20 x 20 cm. De foto’s worden steeds op een professionele manier verwerkt in collages en sommige beelden spreiden we over 2 pagina’s. Het resultaat wordt een digitaal kunstwerk dat je trots voor elke bezoeker uit de kast zal halen!

Samen het album samenstellen.

Zoals je wel weet kan je sowieso prachtige beelden vol emotie verwachten in je Boutique Book, want dat is nu eenmaal wat fotograaf Sven Soetens garandeert. Bovendien zullen we samen beslissen welke beelden we het mooist vinden en hoe we deze ten volle kunnen tot hun recht laten komen door ze in een gepaste compositie te zetten voor het album.
Je kan dit zelfs thuis vanuit je luie zetel doen met een glaasje erbij, want onze online applicatie maakt het mogelijk je voorkeuren rechtstreeks aan mij over te maken.
Zoals steeds krijg je vooraf een digitale proefversie te zien, waar je jouw wijzigingen eerst nog doorgeeft.
De fotoshoot gaat pas in productie nadat je je goedkeuring gegeven hebt.

Ook de technische afwerking van je boekje kan je mee bepalen. We bieden verschillende papiersoorten aan en ook voor de kaften zijn er verschillende opties. Sowieso siert op de cover van het album dè topfoto van je reportage en ook de luxueuze houten box waarin je je album zal opbergen, voorzien we van een onvergetelijke fotocover!

Het Boutique Book is hèt album om alle Posi-Tieve fotoreportages maximaal tot hun recht te laten komen! Wedden dat je evenveel complimenten krijgt voor de topmodelllen, de foto’s èn het album?!

Menu