fotosessie kinderen op deskblok gepresenteerd

De fotosessie kinderen was een succes! Iedereen heeft ervan genoten. En ook de  pure fotografie van Posi-Tief heeft prachtige beelden opgeleverd als herinnering voor later.

Je kan je fotosessie kinderen verwerken in een trendy Deskblok

Als je zo terugdenkt aan die gewone dag van de reportage, zijn er misschien wel enkele mensen die een presentje verdienen? Zoals de grootouders of de doopmeter en dooppeter bijvoorbeeld. Die hebben nu eenmaal een bijzondere rol!

Je kan de mooiste foto’s van je fotosessie kinderen gebruiken om er een stijlvolle Stand-Alone van te maken. Ook een trendy Deskblok is een goede keuze. Of waarom niet een Stand-Alone voor de meter en een Deskblok voor de peter om ze elk een ander geschenk te offreren dat speciaal voor hen werd gemaakt?

De Deskblok wordt gemaakt uit een dikke acrylplaat waar we de door jouw gekozen foto achter kleven. Doordat het blok zo dik is, kan hij zelfstandig blijven recht staan op je bureau, buffetkast of nachtkastje.

Bij een Deskblok moet je geen tierlantijntjes verwachten want het is de foto die de volledige aandacht krijgt, maar daardoor past een Deskblok ook in elk interieur en bij ieders smaak.

Wedden dat de meter en peter of de grootouders ontzettend blij zijn met een persoonlijk geschenkje als een Deskblok met de leukste foto van de fotosessie kinderen?

Wat moet je zeker weten over je Deskblok?

  • De foto wordt eerst bewerkt en geoptimaliseerd en nadien op hoogwaardig fotopapier gedrukt. De foto wordt vervolgens achter het acrylblok gekleefd.
  • De Deskblok acrylplaat is 2 cm dik en daardoor kan hij zonder extra steunen zelfstandig op elk vlak oppervlak blijven staan.
  • Je Desblok is bijzonder onderhoudsvriendelijk. Gewoon even afstoffen of afkuisen met een licht vochtig doekje.
  • Nooit reinigen met chemische produkten. Dat kan nu eenmaal schade berokkenen wat je heus niet wil.

 

Menu