fotosessie gezin op dibond gepresenteerd

We hopen dat je genoten hebt van je fotosessie gezin met Posi-Tief. De gemaakte beelden zijn vast pakkend, origineel en op zijn minst opvallend puur en echt te noemen. Je hebt dus geen nood aan in het oog springende kaders of omlijstingen wanneer je je favoriete fotosessie gezin laat uitvergroten als interieurstuk. De foto zelf zegt genoeg!

Voor beelden vol emotie die een verhaal vertellen als je ernaar kijkt, doet een omlijsting meer kwaad dan goed. Het is immers het beeld van de foto die in het oog moet springen, en niet de omkadering, toch?

Daarom raadt Posi-Tief aan om de pure momenten van je fotosessie gezin te verwerken op Dibond plaat. Dit is een zeer dunne metalen plaat die straalt door haar eenvoud en strak design.

Met deze eigenschappen past een Dibondfoto altijd in elk interieur. Je kan hem ook makkelijk verplaatsen naar andere ruimtes. Je hoeft immers geen rekening te houden met het uitzicht van de kader, maar enkel met het beeld op de foto zelf.

Dibond heeft een bijzonder fijne structuur en een effen oppervlak. Als we je foto, na de bewerking en optimalisatie, op Dibond plaat drukken, blijft hij zowel van veraf als van dichtbij bijzonder scherp en zo zie je elk detail in detail, net zoals je fotograaf ze door de lens ziet!

Hoe gaat je fotosessie gezin op dibond er uitzien?

• De drager waarop de foto wordt gekleefd, is een zeer dunne metalen plaat van ongeveer 3 mm dik. De foto wordt in hoge kwaliteit afgedrukt en met de grootste zorg op deze drager gekleefd.
• Achteraan de Dibondfoto voorzien we een metalen frame waarmee je de foto makkelijk kan ophangen en dat ook op enkele centimeters van de wand verwijderd.
• Ook deze foto kan je makkelijk poetsen met een licht bevochtigde doek.

Of toch liever een acryl?

Menu