fotosessie familie op metaalplaat

Je favoriete fotosessie familie laten uitvergroten op metaalplaat geeft een sparkling effect waar je zeker 2 keer naar kijkt!

Sowieso zal de familiefoto zelf al de aandacht trekken, want bij Posi-Tief maken we immers letterlijk pure spontane beelden.Dat wist je a well. Kies je er voor om je fotosessie familie op groot formaat te laten drukken en er meteen een bijzonder interieurobject van te maken? Dan geeft metaalplaat net die extra glans die je zoekt.

Naar een fotosessie familie op metaalplaat kijk je vast 2 keer!

Het materiaal zelf is al licht blinkend en daardoor laat lichtweerkaatsing je foto nog meer schitteren. Ook de textuur van het materiaal draagt een steentje bij aan de speciale look. De lichte groefjes in de metaalplaat maken je profielfoto scherp vanop afstand en ruw van dichtbij. Een beetje zoals ook de grote impressionisten de techniek van het pointillisme toepasten. Ook jouw foto is een kunstwerk. Dat zal je merken aan de vele positieve reacties die je op je fotosessie familie in je huis zal ontvangen!

Het kan zelfs nóg artistieker

Een fotosessie familie op metaalplaat laten afdrukken, creëert sowieso al een kunstzinnig effect, maar je kan ook kiezen voor de extra optie “zonder wit“. Daarmee tover je deze originele muurdecoratie om tot een artistiek kunstwerk dat zeker over zich zal laten spreken.

Bij deze optie worden de witte kleuren namelijk bewust niet afgedrukt. Op de oorspronkelijke witte delen (zoals bijvoorbeeld witte schoenen of witte kledij) zal daardoor de metallic look en structuur te voorschijn komen. Een interessante keuze als je houdt van special effects.

Tip

Metaalplaat is een geschikt materiaal voor elke fotosessie familie. Voor beelden met veel detail of drukke achtergronden is metaalplaat minder aan te raden.

De kenmerken van je fotosessie familie op metaalplaat:

• De foto wordt rechtstreeks op de metaalplaat geprint.
• Aan de achterzijde van je metaalfoto is een houten profiel voorzien waarmee je je foto makkelijk kan ophangen. Door het profiel hangt de foto bovendien niet pal tegen, maar op enkele centimeters van de wand verwijderd.
• Deze foto reinig je best enkel met een licht vochtige doek. Bijtende en agressieve kuisproducten kunnen de metaalplaat beschadigen!

Menu